tiistai 8. joulukuuta 2015

CREATE A MAGICAL CHRISTMAS


Ennen en ole niinkään tykännyt Joulusta, mutta nykyään, kun on tullut vanhemmaksi on mukava viettää aikaa perheen ja ystävien kesken, syödä hyvin ja nauttia Joulun tunnelmasta. Silloin, kun on lunta Joulun tunnelma on erilainen. Nyt, kun lunta ei ole ole, on aika pimeää ja tuntuu ihan syksyltä. Asuttuani Tukholmassa kaksi vuotta opin, miten Joulutunnelman saa tuotua sisälle, vaikka ulkona ei olekaan lunta ja tuntuu syksyltä. Mielestäni nämä kuvat kertovat enemmän, kuin tuhat sanaa ja siksi halusin jakaa nämä myös teille. Malin Persson on tuonut Joulun kotiinsa sisustamalla luonnon materiaaleilla. Tuonut paljon vihreää ja oksia sisälle sekä koristellut erilaisilla valoilla ja koristeilla. Lisää hänen Joulusta löydätte täältä.


Tuo luonto sisään kotiin. Koristele erilaislla oksilla ja vihreillä lehdillä. Ripusta ne seinille tavallisella narulla. Itse tykkään käyttää paljon ns. ruskeaa hamppunarua. Juhlallisen tunnelman saat, kun otat esille vanhoja antiikkilaseja.


Minikuuset tai vaikkapa sypressit juurineen ovat hienoja isoissa lasipurkeissa. Ja kuka sanoo, että kuusen pitää olla elävä. Malin on rakentanut itselleen joulukuusen vanhoista kirjoista.


Tee tunnelmallinen "Joulualttari" lipaston tai vanhan työpöydän päälle. Kynttilät, kuusenoksat ja muut oksat luovat maagisen ja rustiikkisen joulutunnelman.


Sytytä tuli takkaan, koristele taljalla ja hirven sarvilla. Ripaus vihreitä kuusenoksia joukkoon.


Koristele kuusi muutamilla koristeilla ja aidoilla kynttilöillä. Less is more.


Ripusta tavallisten joulupallojen sijaan aitoja höyheniä.


Varmista, että istumapaikkoja on runsaasti tuleville vieraille. Kata pöytä kauniisti erilaisilla posliineilla.


Ei Joulua ilman hyasintteja. Kääri hyasintteja sanomalehteen tai sammaleeseen.


Yhdistele kauniisti erilaisia joulupalloja ja -koristeita. Tee niistä kaunis esillepano.

Photos via Elle Decoration.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti