lauantai 21. maaliskuuta 2015

TIPS FOR INSPIRING PICTURE WALLS


Kauniit kuvat seinillä ovat kaiken a ja o sisustuksessa. Tässä hieman vinkkejä, kuinka saada mielenkiintoinen seinä erilaisilla tauluilla, hyllyilla ja julisteilla. Ja kuinka helposti teet nämä ihan itse.


Tällainen "inspiraatio taulun" tapainen rautakehikko on helppo tehdä valuurautakehikosta. Kuvia voit ripustaa erilaisilla nipsuilla tai vaikkapa pyykkipojilla. Itselläni on tällainen keittiössä, johon kylläkin olen ripustanut s-koukuilla erilaisia kattiloita ja keittiövälineitä. Todella kätevä!


Itse pidän tällaisista seinistä tällä hetkellä todella paljon. Koko seinään on kiinnitetty monta hyllylevyä, jotka on stailattu erilaisilla kirjoilla, säilytyslaatikoilla ja esineillä. Tämä on myös hyvä tapa saada lisää säilytystilaa.


Sen sijaan, että teet monta reikää seinään ripustamalla isoja taulukollaaseja, voit käyttää esim. Ikeasta saatavia tauluhyllyjä, joihin on kiva yhdistää erikokoisia ja värisiä tauluraameja. Ajan kanssa samoihin tauluihin kyllästyy hyvin nopeasti. Tällä tavalla voit helposti vaihtaa kuvat ja raamien järjetyksen.


Taulukollaasit yhdistettynä esim. tarjoiluvaunuun tai senkkiin ovat todella hienoja.


Tauluhyllyllä voi säilyttää myös pieniä esineitä; esim kynttilää, pientä ruukkukasvia tai voit kiinnittää hyllyyn jopa lukulampun.


Persoonallisin tapa on kerätä taulukollaasi, joka sisältää kaikkea sekalaista; julisteita, peilejä, tauluja, pelkkiä kehysraameja..vain taivas on rajana. Kannattaa kuitenkin järjestellä ja miettiä raamien paikat lattialla etukäteen, ennen kuin teet reikiä seiniin.

Photos from my pinterest.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti